Královská glazura Saracino 500 g
Popis
Royal Icing Mix je extra jemný prášek speciálně navržený k výrobě takzvané polevy Královská glazura. Vyrábí se velmi snadno. Vše, co potřebujete, je trochu vody a mixér.
Tento krém je ideální na perníčky, ale je také vhodný pro jemné ozdoby, jako jsou dekorace na dorty, cukroví či jiné dezerty, popisky dortů, cukrové květinky a pusinky, atd.
Návod na použití:
V misce smíchejte 500 g se 70-80 ml vody, podle požadované konzistence. Dle potřeby a způsobu použití přidejte vodu a promíchejte. Pro jemnější dekorace si připravte směs s maximálně 80 ml vody. Pro pevnější dekorace snižte množství vody na 70 ml.
Poleva je připravená, když je jasně bílá, tuhá a ztratila svůj lesk.
BEZLEPKOVÁ směs královské polevy - ideální pro zdobení sáčků
Dávkování: Královská poleva v prášku 500 gramů – Voda 50-70 gramů
Produkt má dobu schnutí, která se pohybuje od 2 do 3 hodin
Složení : moučkový cukr, vaječný bílek , aroma.
Alergeny: může obsahovat ARAŠÍDY, SÓJU, MLÉKO, OŘECHY (MANDLE, LÍSKOVÉ OŘÍŠKY, PISTÁCIE). Obsahuje VEJCE.
Způsob skladování: výrobek musí být skladován na chladném a suchém místě, mimo přímé světlo.
Dávkování : Královská poleva v prášku 500 gramů, voda 70 gramů. Produkt má dobu schnutí, která se pohybuje od 1 do 2 hodin.
Jak používat: Královskou polevu prosejte. Do planetového mixéru vložte 500 gramů prášku, přidejte 50-70 gramů velmi studené vody a míchejte v planetovém mixéru alespoň 10 minut při nízké rychlosti, dokud není směs krémová a sametová. Umístěte jej do sáčku a ozdobte dezert nebo jej uložte na 1/2 dne do zakryté nádoby.
Nutriční hodnota na 100 g: energie 1697 kJ/405 kcal, tuk 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 98,1 g, z toho cukry 93 g, bílkoviny 1,5 g, sůl 0,1 g
Výrobce: Saracino
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.