Mandlová emulze Lorann 110 ml
Popis
Profesionální pekařské emulze LorAnn se od koncentrovaných extraktů odlišují bohatou, robustní a dlouhotrvající chutí. Emulze jsou zvláště vhodné pro použití v extrémnějších prostředích, jako je vysokoteplotní zpracování. Výborná volba pro všechny domácí koláče, základy, dorty, sušenky, ale i náplně, polevy a dezerty.
Tato mandlová emulze má hřejivou oříškovou mandlovou příchuť.
Emulze jsou na vodní bázi a jsou dobrou alternativou většiny extraktů bez alkoholu. Tím, že se nepoužívá alkohol, ale přírodní stabilizátory a voda, může být emulze vystavena vysokému teplu bez ovlivnění chuti.
Složení: voda, propylenglykol, přírodní a umělé aroma, arabská guma, xantanová guma.
Může obsahovat stopy: vajec , podzemnice olejné (arašídy) , sóji , mléka , oxidu siřičitého a siřičitanů (E220-E228) v koncentracích přesahujících 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako SO2 .
Tento produkt je: Kosher certifikovaný, bez lepku.
Rozpustný ve vodě
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.